Počelo novogodišnje ukrašavanje grada: Novi ukrasi za podgoričke ulice

Počelo novogodišnje ukrašavanje grada: Novi ukrasi za podgoričke ulice

U susret novogodišnjim praznicima, ekipe gradskog preduzeća Komunalne usluge su ove godine počele tradicionalno ukrašavanje grada. Imajući u vidu povećan obim posla, radove na modernizaciji javne rasvjete, ali i nabavku novog nakita koji će krasiti mnoge djelove Podgorice, pomenute aktivnosti su ove godine otpočele nešto ranije, saopšteno je iz PG Biroa.

Kako se navodi, praznični ukrasi postavljaju se na gradskim trgovima, duž ulica i bulevara, a fokus će i ove godine biti na glavnom gradskom trgu, gdje će se pored stare novogodišnje rasvjete naći i nova, koja će, sigurni smo, posebno obradovati naše sugrađane. 

"Novogodišnje jelke biće postavljene na Trgu nezavisnosti i Rimskom trgu, a figure u 3D dimenziji, na radost naših najmlađih sugrađana, krasiće uže jezgro grada. Takođe, biće okićen i uži centar Opštine u okviru Glavnog grada – Golubovci.

Nabavkom 750 novih komada različitih prozračnih dekorativnih kugli u 2D i 3D dimenziji omogućeno je da se ove godine praznična atmosfera iz centra grada preseli i na jedan od najljepših bulevara u Evropi i svijetu, Bulevar Svetog Petra Cetinjskog", saopšteno je.

Iz Glavnog grada ističu da će Podgorica ove godine biti ukrašena poput drugih evropskih glavnih gradova i sigurni su da će građani  i posjetioci uživati tokom predstojećih praznika. 

"Takođe, pozivamo sve zainteresovane privredne subjekte da ukrase javne površine ispred svojih objekata i na taj način daju doprinos da naš grad još jače sija za vrijeme trajanja novogodišnjih praznika, a ekipe Komunalnih usluga biće na raspolaganju da pruže svu neophodnu tehničku podršku u vidu radne snage, opreme i mehanizacije", zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.