Muratović: Rezultati Vlade su poraz za čitavo društvo, Milatović za neuspjehe jedino umije da krivi bivšu vlast
Boris Muratović

Muratović: Rezultati Vlade su poraz za čitavo društvo, Milatović za neuspjehe jedino umije da krivi bivšu vlast

Genijalni Jakov Milatović opet je manifestovao napad frustracija pred Twitter auditorijumom i još jednom učinio jedino što radi sve vrijeme - optužio bivšu vlast, ocijenio je Boris Muratović, član Izvršnog odbora DPS Crne Gore.

Muratović ističe da je postalo neozbiljno i odgovarati nekome "ko je prilično nebitan i u krugu Vlade u fazi raspada, ali, zbog građana, dužni smo ukazati na sljedeća dostignuća".

"Ova Vlada je za godinu mandata jedino uspjela da dovede nezaposlenost do rekordne stope, da utiče na rast cijena, da potpuno unizi standard građana i da uzrokuje to što se Crna Gora danas davi u koronavirusu.

Šta su napravili od crnogorske ekonomije najbolje govore primjeri dojuče uspješnih preduzeća od kojih su za šest mjeseci napravili ozbiljne gubitaše.

Jedino u čemu su i Milatović i njegovi saborci djelovali uspješno bilo je ljubljenje ruku, gdje su apsolutni rekorderi u istoriji Crne Gore. Priznajemo i da su građanima sve vrijeme dali pravi “primjer” borbe sa koronavirusom - od sumanutih odluka kojima su napravili epidemijsku katastrofu do apsolutnog ignorisanja svih mogućih mjera", kaže Muratović.

Dodaje i da su rezultati vlasti poraz za čitavo društvo i umjesto da se dobro zamisle, sve što znaju jeste da krive bivšu vlast i za vremensku prognozu i da građanima nude obećanja od kojih nema ništa.

"Zato je Milatoviću, ipak, bolje da zadrži sopstvene frustracije za sebe još ovo malo koliko će trajati njihova Vlada", zaključuje Muratović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.