Danilovgradska URA formirala nove mjesne odbore
DG URA

Danilovgradska URA formirala nove mjesne odbore

Danilovgradska URA nakon formiranja novog opštinskog odbora poslije III Kongresa te partije nastavila je sa jačanjem infrastrukture, formirajući tri mjesna odbora, saopštili su danas iz URE.

„Formiran je odbor u Spužu koji broji oko 40 članova. Za predsjednika odbora je izabran Damjan Bojanić, a za pomoćnike Biljana Raspopović, Aleksandra Ristov i Ivan Žurić. Drugi formirani odbor je u Lazinama i broji oko 30 članova. Za predsjednika je izabran Mićo Jovović, a za pomoćnike Nikolina Brajović, Jelena Cerović, Marija Šćepanović i Boban Pavićević“, navode iz danilovgradske URE.

Kažu da treći fromirani odbor „Tomaševići-bulevar“ broji oko 30 članova.

„Za predsjednika tog mjesnog odbora izabran je Nenad Radulović, a za pomoćnike Miloš Prelević, Sanja Simović i Milena Jovanović“, stoji u saopštenju.

Iz danilovgradske URE kažu da je ovo najbolji pokazatelj koji im govori da ideja URE sve više živi u gradu pored Zete i da su zbog toga ponosni.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.