Određen mu kućni pritvor, on tražio zatvorsku ćeliju:
Ilustracija

Određen mu kućni pritvor, on tražio zatvorsku ćeliju: "Život sa suprugom mu postao nepodnošljiv"

Jedan muškarac kome je u Italiji određen kućni pritvor, pojavio se u policijskoj stanici tražeći da ga stave „iza rešetaka“ jer mu je život sa suprugom kod kuće „postao nepodnošljiv“.

Tridesetogodišnji albanski državljanin koji živi u Gvidoniji Montečelio, pored Rima, „više nije bio u stanju da se nosi sa, kako je naveo „prinudnim suživotom sa svojom suprugom", saopšteno je iz policijske službe Tivolija.

„Ogorčen situacijom, radije je pobjegao, spontano se predstavivši karabinjerima i zahtijevajući da kaznu služi iza rešetaka", navodi se u saopštenju policije.

Čovjek je nekoliko mjeseci bio u kućnom pritvoru zbog prodaje droge, a do kraja izdržavanja kazne, ostalo mu je još nekoliko godina", rekao je za AFP kapetan Frančesko Đakomo Ferante ispred karabinjera u Tivoliju.

„Živio je kod kuće sa suprugom i porodicom. Više nije išlo dobro. Došao je i rekao mi: 'Slušaj, moj porodični život je postao pakao, ne mogu više, želim da idem u zatvor‘", dodao je Ferante.

Čovjek je odmah uhapšen zbog kršenja mjere kućnog pritvora, a pravosudni organi su naredili njegovo prebacivanje u zatvor.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.