Ova tri znaka čeka velika sreća do 22.novembra: Zabava, putovanje, ljubav!
Ilustracija

Ova tri znaka čeka velika sreća do 22.novembra: Zabava, putovanje, ljubav!

Sunce ulazi u znak Škorpije 22. oktobra i ostaće u ovom misterioznom i šarmantnom znaku sve do 22. novembra - neke znakove čeka velika sreća, a neke izazovan period! Škorpija je vodeni znak, dubok, emotivan i intuitivan, pa ćemo tražiti dubinu u svemu, a posebno u našim emocijama. Imaćemo sjajnu komunikaciju sa drugima, ali ćemo željeti i da razumijemo osjećanja i unutrašnje stanje ljudi. Čitaćemo njihovu dušu iz pogleda.

Možda ćemo biti ranjivi, ali isto toliko ćemo biti hrabri i odvažni. Škorpija je znak koji simbolizuje i transformaciju, pa nas očekuju brojne promjene. U karijeri ćemo biti ambiciozniji, a u ljubavi spremni da osjetimo nevjerovatan spoj romantične energije, strasti i seksualnosti,prenosi Sensa.

Vladavina Škoprije neće biti povoljna za Bika, Lava i Vodoliju, a evo koja 3 znaka očekuje velika sreća:

Rak

Sunce u Škorpiji aktivira 5. polje vaše natalne karte, koje upravlja romansom, seksom i zabavom, tako da možete računati na dobar provod. Retrogradni Merkur za vas nije prošao nezapaženo, pa smatrajte da je sljedeći mjesec nagrada za vašu patnju. Biće vam nevjerovatno lako da se upoznate, komunicirate, flertujete, uživaćete u komunikaciji i podijeliti svoje dobro raspoloženje sa drugima. Ovo je sjajno vrijeme da začinite svoj ljubavni život i zabavite se.

Škorpija

Srećan rođendan, drage Škorpija! Ovo je vaše vrijeme i uživajte maksimalno u njemu. Razmislite šta vam je najvažnije. Odnosi, porodica, karijera? Odlučite šta želite da postignete u svakoj od ovih oblasti i vjerujte da možete dobiti sve ovo, pa čak i više. Trudite se, napravite plan i hrabro napred. Šta god započnete, imaćete puno sreće. Sijate!

Ribe

Tema sledećeg mjeseca za vas je avantura. Ovo je odlično vrijeme za mali izlet sa prijateljima, romantičan put sa partnertom i promjenu mjesta stanovanja. Ako nije moguće otići ni na par dana, putujte u mašti, jer ko će bolje maštati nego Ribe. Zatvorite oči i vizualizujte svoje snove - ako iskreno želite, mogu se i ostvariti. Imaćete izuzetno dobar društveni život - uživajte!

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.