Još dvoje osumnjičenih za ubistvo porodice Đokić, proširena istraga na braću
Ilustracija, foto: N1

Još dvoje osumnjičenih za ubistvo porodice Đokić, proširena istraga na braću

Više javno tužilaštvo u Nišu je, povodom ubistva tročlane porodice Đokić, donijelo naredbu o proširenju istrage protiv braće K.M. i A.M, koji se terete za krivično djelo teško ubistvo.

Okrivljeni su saslušani u tužilaštvu, a Višem sudu u Nišu je podnijet predlog za odredjivanje pritvora do 30 dana,prenosi Beta.

Viši sud u Nišu je odredio pritvor do 30 dana Goranu Džoniću i njegovim sinovima za brutalno ubistvo tročlane porodice Đokić.

Prethodno je Više javno tužilaštvo u Nišu donijelo naredbu o sprovođenju istrage protiv trojice Džonića, zbog sumnje da su izvršili krivično djelo teško ubistvo.

Oni su osumnjičeni za ubistvo tročlane porodice Đokić, muža, supruge i njihove ćerke u selu Moravac kod Aleksinca.

Prema pisanju medija, osumnjičeni Goran Džonić priznao je na saslušanjuju da je učestvovao u ubistvu porodice Đokić iz Aleksinca i da je u dugom vremenskom periodu pripremao njihovu likvidaciju.

Džonić je ispričao da je tokom tih priprema obezbijedio oružje, pištolj sa prigušivačem, koji je posle njegovog priznanja nađen.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.