Spajić: Hvala Markoviću što podsjeća građane na sve neuspjehe DPS-a
Milojko Spajić

Spajić: Hvala Markoviću što podsjeća građane na sve neuspjehe DPS-a

"Hvala što podsjećate građane na sve neuspjehe DPS-a, naročito na milijardu koju ste “donijeli” u Crnu Goru od koje već godinama imamo samo vaše slike koja se gradi već 8 godina i koja ne vodi nigdje, a koja nam je izazvala finansijske, i razne druge probleme koje mi danas rješavamo", napisao je ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić na Tviteru u odgovoru poslaniku Demokratske partije socijalista i bivšem premijeru Dušku Markoviću.

"Evo ga i bivši premijer koji je, po sopstvenom priznanju, zakazao u povećanju standarda i kvaliteta života građana (što je bukvalno 99% posla Vlade jedne države). Hvala što podsjećate građane na sve neuspjehe DPS-a, naročito na milijardu koju ste “donijeli” u Crnu Goru od koje već godinama imamo samo vaše slike koja se gradi već 8 godina i koja ne vodi nigdje, a koja nam je izazvala finansijske, i razne druge probleme koje mi danas rješavamo. Pored svih drugih vatri koje smo morali da gasimo - za 7 mjeseci smo sanirali valutnu izloženost kredita za autoput, zbog koje smo izgubili EUR100+ miliona i koju Vi nijeste mogli da uradite ni za 7 godina. CG 2021: +13% rast BDP-a, fiskalni deficit 3%, neto dug/BDP 76% CG 2020: -15.3% PAD BDP-a, fiskalni deficit 10.2%, neto dug/BDP 90%", napisao je Spajić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.