Protest u Baru zbog smrti porodilje: Svi smo mi Ajla
Foto: Portal Bar

Protest u Baru zbog smrti porodilje: Svi smo mi Ajla

U subotu u podne najavljen je protest ispred Opšte bolnice Bar. U najavi koja je objavljena na društvenim mrežama građani najavljuju podnošenje zahtjeva da se istraže okolnosti smrti Ajle Šukurica Hot (27) koja je preminula dva dana nakon porođaja.

"Smrt mlade, zdrave majke nas je sve ostavila nijeme, ali upravo zbog takve tragedije ne smijemo više da ćutim",  navodi se u najavi potpisanoj „svi smo mi Ajla“

Porodilja je preminula u srijedu u Kliničkom centru Crne Gore, dva dana nakon što se porodila u Opštoj bolnici Bar.

Direktorica KCCG Ljiljana Radulović je kazala da smrt porodilje nema nikakve veze sa kovidom.

"Ona je operisana u OB Bar, životno ugrožena je transportovana ka KCCG, urađeno je sve da ostane živa, međutim, terapija nije dala očekivani odgovor i ona je nažalost preminul",  navela je Radulović i dodala da detalje ne može da iznosi zbog zaštite privatnosti.

Ajla Hot preminula je posle trećeg porođaja. Mlada žena je za sobom ostavila troje djece: kćerku, dva sina i supruga.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.