Krađe u Podgorici: 17-godišnjak iz restorana odnio kase sa 8.000 eura,  krali i djelove kazana za rakiju
ilustracija

Krađe u Podgorici: 17-godišnjak iz restorana odnio kase sa 8.000 eura, krali i djelove kazana za rakiju

Propadnici Uprave policije u Podgorici su, preduzimajući aktivnosti na rasvjetljavnju imovinskih delikata, rasvijetlili pet teških krađa i tri krađe, te zbog tih djela nadležnom tužilaštvu procesuirali šest osoba.

Zbog teške krađe izvršene na štetu jednog restorana slobode je lišen maloljetni B.L. (17). On je, kako se sumnja, sa još jednim licem, upotrebom podesnog sredstva provalio u restoran i iz njegove unutrašnjosti otuđio dvije kase u kojima se nalazilo 8.000 eura - navela je policija u saopštenju.

M.J. (33) se tereti za dvije teške krađe i on je lišen slobode.

Sumnja se da je ova djela izvršio 12. i 15. oktobra na štetu jednog poslovnog objekta i jednog fizičkog lica. Iz poslovnog objekta i iz vozila fizičkog lica osumnjičeni je otuđio različite mašine i alate za rad - kažu iz Uprave policije.

Policija je uhapsila i H.A. (26) koji se sumnjiči da je izvršio tešku krađu na način što je iz porodičnog dvorišta otuđio djelove kazana za rakiju.B.Đ. (49) se sumnjiči da je počinio dvije krađe, zbog kojih je lišen slobode, na način što je iz dva prodajna objekta otuđivao sportsku odjeću i obuću.  Zbog sumnje da je izvršio tešku krađu policija je lišila slobode V.V. (36). Sumnja se da je on u jednom tržnom centru od zaposlene otuđio mobilni telefon - dodaju iz UP.

Krivična prijava u redovnom postupku podnijeta je protiv M.R. (17) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa.

Sumnja se da je on na štetu jednog pravnog lica upotrebom podesnog sredstva provalio u magacin i pokušao da otuđi aparat za varanje i naponski kabal, u čemu ga je spriječio radnik obezbeđenja i zadržao do dolaska službenika Uprave policije - zaključuju iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.