Bijelo Polje: Uhapšen 35-godišnjak iz Bangladeša, 11 osoba sprovedeno u prihvatilište za strance

Bijelo Polje: Uhapšen 35-godišnjak iz Bangladeša, 11 osoba sprovedeno u prihvatilište za strance

A.B. (35) iz Bangladeša uhapšen u Bijelom Polju zbog krivičnog djela nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Pripadnici policije su u mjestu Ribarevine kontrolisali autobus koji je saobraćao na relaciji Herceg Novi – Beograd i kontrolom putnika utvrdili da se u njemu nalazi 12 osoba bez identifikacionih dokumenata, od kojih je jedno lice kod sebe posjedovalo zahtjev za međunarodnu zaštitu stranaca (zahtjev za azil), naveli su iz Uprave policije.

Kriminalističkom obradom policija je, kako se dodaje,  došla do sumnje da je lice A.B. (35) rođen u Bangladešu, a koji je kod sebe posjedovao zahtjev za azil, omogućio boravak i tranzit stranih državljana.

"A.B. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi. Njemu je nakon saslušanja kod tužioca određeno zadržavanje do privoda sudiji za istragu, dok je 11 osoba  bez dokumenata sprovedeno u prihvatilište za strance", navodi se u saopštenju UP.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.