15-godišnja djevojčica iz Petnjice stabilno: Otac je jurio čekićem, uspjela da pobjegne kod rođaka?
Bolnica Berane

15-godišnja djevojčica iz Petnjice stabilno: Otac je jurio čekićem, uspjela da pobjegne kod rođaka?

Povrijeđena A.Š. iz petnjičkog sela Dašča rijeka je trenutno stabilnih vitalnih funkcija rečeno je Radiju Petnjica iz beranske bolnice.

“Radi se o teškim povredama, ali je stabilnih vitalnih funkcija”, saopštio je direktor bolnice dr Milorad Magdelinić Radiju Petnjica.

Da podsjetimo, u Daščoj rijeci se sinoć oko 23 časa dogodilo ubistvo i samoubistvo.

Sumnja se da je A.Š. (50) u porodičnoj kući, tupim predmetom nanio povrede svojoj supruzi E.Š. (36) koja je podlegla povredama. On je takođe povrede nanio i ćerki  A.Š. (15) koja je zadobila teške tjelesne povrede.

Prema informacijama Radija Petnjica petnaestogodišnju A.Š. hitna pomoć je sinoć prebacila do Berana sa ozbiljnim povredama glave.

Neprovjerene informacije govore da je otac A.Š., nakon što je ubio svoju suprugu, čekićem jurio ćerku ali je ona uspjela da pobjegne kod rođaka koji je spasio.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.