Delegacija Opštine Budva prisustvovala Danu Opštine Vrbas

Delegacija Opštine Budva prisustvovala Danu Opštine Vrbas

Delegacija Opštine Budva na čelu sa predsjednikom Markom Carevićem i šefom kabineta Nikolom Jovanovićem na poziv Opštine Vrbas i predsjednika Predraga Rojevića prisustvovala je na svečanoj akademiji povodom 20.oktobra Dana oslobođenja Vrbasa u drugom svjetskom ratu koji je ujedno i Dan opštine Vrbas.

Dan opštine Vrbas i 77 godina od oslobođenja Vrbasa, objelježeni su tradicionalno svečanom sjednicom u duhu negovanja sećanja na godišnjicu oslobođenja Vrbasa u Drugom svjetskom ratu na kojoj su dodеljеna godišnja priznanja zaslužnim i istaknutim pojеdincima, ustanovama i organizacijama u Vrbasu.

Svečanoj akademiji su, osim predstavnika opštine Budva, prisustvovale brojne delegacije, predstavnici ministarstava vlade Srbije, stranih ambasada, Skupštine Vojvodine, vojske Republike Srbije, bratskih i prijateljskih gradova opštine Vrbas.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.