Crna Gora izručila državljanina Republike Albanije Kraljevini Španiji zbog izdržavanja kazne zatvora
Ilustracija

Crna Gora izručila državljanina Republike Albanije Kraljevini Španiji zbog izdržavanja kazne zatvora

Danas je realizovana ekstradicija lica A.G. (55), državljanina Republike Albanije, iz Crne Gore u Kraljevinu Španiju.

"Za A.G. je NCB Interpol Madrid raspisao međunarodnu potjernicu zbog izdržavanja kazne zatvora u trajanju od osam godina i devet mjeseci na koju je osuđen presudom Pokrajinskog suda u Alikanteu 2010. godine i presudom Vrhovnog suda Španije 2011. godine zbog krivičnog djela trgovina drogom u velikom obimu", saopšteno je iz Uprave policije.

A.G. je kao član kriminalne organizacije, tokom 2006. godine organizovao i koordinirao uvoz, skladištenje i dalju prodaju oko 50 kilograma opojne droge heroin na teritoriji Kraljevine Španije, u oblastima oko gradova Mursije i Alikantea.

"Napominjemo, službenici Uprave policije su A.G. lišili slobode 8. aprila 2021. godine na graničnom prelazu Božaj prilikom ulaska u Crnu Goru", poručuje se u saopštenju UP-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.