SNP: Njegovi potomci vječno će pamtiti njegov postupak kao junaštvo i žrtvu podnijetu za druge
ilustracija

SNP: Njegovi potomci vječno će pamtiti njegov postupak kao junaštvo i žrtvu podnijetu za druge

Socijalistička narodna partija Crne Gore izražava duboko žaljenje zbog tragične smrti Ljubiše Mrdaka, koji nije žalio svoj život kako bi zaštitio novac građana Crne Gore i, na taj način, pokazao kako izgleda časno i krajnje profesionalno obavljanje službene dužnosti.

¨Porodici Ljubiše Mrdaka upućujemo izraze najiskrenijeg saosjećanja, sigurni da će njegovi potomci vječno pamtiti njegov postupak kao vrhunsko junaštvo i žrtvu podnijetu za druge.¨ poručili su iz SNP CG.

Oni zahtijevaju od nadležnih organa da učine sve što je potrebno kako bi se razbojnici, koji su na ovako svirep način Ljubiši oduzeli život, priveli pravdi i adekvatno sankcionisali.

¨Crna Gora mora pokazati da je država vladavine prava, u kojoj će ruka pravde stići svakoga, a da ovakva nedjela naročito neće ostati nekažnjena. Samo tada će Ljubišina vanvremena žrtva imati smisla i ostaće vječno zapisana kao postupak krajnje hrabrosti i odanosti državi i građanima Crne Gore.¨ zaključili su iz SNP-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.