Mugoša: Aktuelna vlast je samo na riječima za EU integracije
Boris Mugoša, Foto: Socijaldemokrate

Mugoša: Aktuelna vlast je samo na riječima za EU integracije

Poslanik SD-a, Boris Mugoša je na tviteru istakao da je više puta sugerisao kolegama iz parlamentarne većine da povuku iz procedure predlog izmjena Zakona o državnim službenicima i namještenicima jer nije usklađen sa evropskim standardima; jer je predložen bez adekvatnih konsultacija sa zainteresovanim stranama; jer se tim predloženim izmjenama i dopunama urušavaju principi stručnosti i kvalifikovanosti za zasnivanje radnog odnosa u državnoj upravi i da nas takvim predloženim zakonima sve više udaljavaju od članstva u EU.

Mugoša je konstatovao da su njegove ocjene o navedenim izmjenama i dopunama Zakona o državnim službenicima i namještenicima sada potvrđene u Izvještaju Evropske komisije o napretku Crne Gore.

“Aktuelna vlast je samo na priči za EU integracije”, zaključuje poslanik Socijaldemokrata.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.