Uhapšen S.A. iz Bileće zbog pljačke u Nikšiću
Foto: Mediabiro

Saopšteno iz PU Trebinje

Uhapšen S.A. iz Bileće zbog pljačke u Nikšiću

S.A. iz Bileće uhapšen je zbog sumnje da je učestvovao u oružanoj pljački koja se juče dogodila u Nikšiću, a u kojoj je, od posljedica ranjavanja, život izgubio radnik obezbjeđenja Ljubiša Mrdak.

"Policijski službenici policijske stanice Bileća, dana 20.10.2021. godine lišili su slobode lice S.A. iz Bileće, zbog sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo. Pripadnici PU Trebinje postupajući po naredbi Okružnog suda u Trebinju, izvršili su pretres kuće, pomoćnih prostorija i vozila koje koristi lice S.A., te tom prilikom su pronađeni i privremeno oduzeti tragovi koji mogu poslužiti u rasvjetljavanju krivičnog djela Razbojništvo, koje se dogodilo istog dana u Nikšiću u Crnoj Gori", rečeno je iz PU Trebinje.

Do pljačke je došlo je juče oko devet sati u Nikšiću, kada su naoružani napadači presreli vozilo koje prevozi novac uza isplatu penzija i tom prilikom ranili jednog čuvara, dok su ostale radnike poprskali biber sprejom.

Radnik obezbjeđenja Ljubiša Mrdak (50) preminuo je od posljedica ranjavanja.

Pljačkaši su terencem BiH tablica pobjegli u nepoznatom pravcu a oteli su oko 380.000 eura. 

Iz Uprave policije je saopšteno da se intenzivno traga za izvršiocima razbojništva, a da je u mjestu Grebice pronađeno zapaljeno vozilo za koje je sumnja da je korištno u izvršenju ovog krivičnog djela.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.