Bečić uputio izraze saučešća porodici Mrdak: Ljubiša je umro braneći Crnu Goru
Aleksa Bečić

"Institucije da pronađu i kazne odgovorne za ovaj monstruozan zločin"

Bečić uputio izraze saučešća porodici Mrdak: Ljubiša je umro braneći Crnu Goru

Povodom tragičnog događaja u Nikšiću, predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić, uputio je saučešće porodici preminulog Ljubiše Mrdaka.

"Gospodin Mrdak je danas pokazao šta je istinski patriotizam i ljubav prema Crnoj Gori, a šta nesojluk, kukavičluk i kriminal. Položio je život braneći novac građana Crne Gore i penzije naših najstarijih sugrađana. Čuvao je imovinu Crne Gore. Branio je državu Crnu Goru", naveo je Bečić na Tviteru.

Podsjetio je kako navodi Bečić sve izazivače vjerske i nacionalne mržnje i netolerancije, da nije stvar u nacijama i razlikama, imenima i prezimenima, već u ljubavi prema ljudima i državi Crnoj Gori.

"Institucijama obaveza da efikasno i odlučno pronađu i privedu pravdi izvršioce kukavičkog čina i spriječe da se ovakve monstruoznosti ponove. Porodici Mrdak iskreno saosjećanje i saučešće", poručio je Bečić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.