Isaku novi hit piše Handanović
Foto: Instagram

Isaku novi hit piše Handanović

Šabanović i Handanović ostvarili saradnju i najavili novi hit.

Naime na Instagram profilima rock zvijezde Isaka Šabanovića i poznatog kompozitora Damira Handanovića objavljena je saradnja i najavljen novi hit.

 

iska

 

Handanović najviše piše i stvara za Svetlanu Cecu Ražnatović a kada smo pitali Šabanovića zašto se odlučio baš za njega rekao je da i ovog kao i prošlog puta će dati od sebe da stvore još jedan hit a da je Damir kao jedan od najpoznatijih kompozitora pravi izbor.

On takođe za Kodex ističe da je uzbuđen zbog saradnje sa Handanovićem i da će ovog puta svoju vjernu publiku nagraditi spotom

¨Prošlog puta nijesmo imali vremena za spot ai takva je politika produkcije zbog čega je meni žao, pjesma je jako dobro prošla i ja sam zadovoljan i zahvalan svojoj publici tako da ću ovoga puta iznenaditi ih i spotom, pratili su me tokom čitavog takmičenja, tokom ljeta i dalje su tu i osjećam potrebu da im poklonim spot uz pjesmu.¨ zaključio je Isak.

'Prvo jutro' je Isakova peta pjesma ali prva koja ima višemilioske slušaoce što mu želimo i sa svakom narednom pjesmom!

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.