Ministarka Srzentića donirala 1.500 eura Kliničkom centru
Tamara Srzentić

Iz ličnih sredstava

Ministarka Srzentića donirala 1.500 eura Kliničkom centru

Ministarka javne uprave, digitalnog društva i medija Tamara Srzentić donirala je iz ličnih sredstava Kliničkom centru Crne Gore (KCCG) finansijsku pomoć u iznosu od 1.500 eura, saopšteno je iz najveće zdravstvene ustanove u zemlji.

“S obzirom na značaj KCCG, a cijeneći sve ono što činite za pacijente u ovim izazovnim vremenima, u šta sam se lično uvjerila kroz proces liječenja bliskog člana moje porodice, osjećam potrebu da uputim finansijsku pomoć u vidu donacije”, kazala je Srzentić.

Donirana sredstva su namijenjena za potrebe Klinike za neurohirurgiju (1.000 eura) i Klinike za anesteziju, intezivnu terapiju i terapiju bola (500 eura).

Direktorica KCCG Ljiljana Radulović zahvalila se ministarki Srzentić i pozvala ostale uticajne ličnosti i ustanove da slijede njen primjer

“U ime svih zaposlenih, zahvaljujem gospođi Srzentić na donaciji Kliničkom centru Crne Gore. Imajući u vidu da KCCG zbrinjava sve najteže slučajeve iz cijele Crne Gore pozivam ostale uticajne ličnosti i ustanove da slijede njen primjer. Svakako su nerijetki slučajevi kada, uz pomoć donacija prijatelja uspijevamo da nastavimo srčano i predano da radimo na unapređenju zdravstvene zaštite svih građana Crne Gore”, istakla je Radulović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.