Kilibarda i još četiri člana napustili Građansku inicijativu “21. maj”

Kilibarda i još četiri člana napustili Građansku inicijativu “21. maj”

Pet članova Građanske inicijative “21. maj” napustilo je tu organizaciju, saopšteno je CdM-u iz Savjeta GI 21. maj.

- Sa žaljenjem Vas obavještavam da istupam iz članstva u Savjetu GI “21.maj”. Želim Inicijativi uspješan rad, sa željom da učinite sve da se proevropske i suverenističke snage ubuduće ne iscrpljuju u diobama i besplodnim polemikama - navela je jedna od članica Savjeta Vesna Kilibarda u obavještenju u koje je CdM imao uvid.

Odluku Kilibarde prokomentarisao je član Savjeta GI "21. maj" Aleksandar Zeković.

- Samostalni nastup Bojovića, dr Vesna Kilibarda, bivša ministarka kulture koja se nije glasnula tokom fašizacije/klerikalizacije Crne Gore, je iskoristila da napušti Građansku inicijativu 21. maj i tako se opere za šutnju i svu podršku pruženu velikosrpskim strukturama i četnicima na Univerzitetu i u društvu - napisao je Zeković na Tviteru.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.