Isa Mustafa: Lokalni izbori na Kosovu bili referendum
Foto: Beta/AP

Isa Mustafa: Lokalni izbori na Kosovu bili referendum

Bivši lider Demokratskog saveza Kosova Isa Mustafa ocijenio je da su jučerašnji lokalni izbori na Kosovu bili "drugi referendum" koji je dokazao nestabilnost rezultata opštih izbora održanih u februaru ove godine.

"Ovo je bio drugi referendum ove godine. Ili referendum koji je poništio referendum Aljbina Kurtija i Vjose Osmani. Zapravo, ovi izbori su dokazali nestabilnost rezultata opštih izbora i doveli u potpunu sumnju validnost ovog rezultata", rekao je Mustafa za Gazetu ekspres.

On je istakao i da je fatalno što Samooprjedeljenje Aljbina Kurtija i lista "Guko" Vjose Osmani nijesu osvojili nijednu opštinu, a imaju ljude na čelu vlade, Predsjedništva i Skupštine.

Govoreći o DSK, Mustafa je rekao da je očekivao da će pobijediti u više opština, ali i da očekuje da u drugom krugu pobijedi u Prištini i Podujevu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.