Patriotsko komitski savez: Vlast nam ruši državu u komade, okupimo se i dogovorimo poteze
ilustracija

Patriotsko komitski savez: Vlast nam ruši državu u komade, okupimo se i dogovorimo poteze

"Nezakonitim prepisivanjem vlasništva nad Cetinjskim manastirom crkvi Srbije, ova, jadovlada pokazala je da sada već „vlada“ samo golom silom i da je ništa ne zanima, ni Evropa, ni zdravlje, ni razvoj, samo otimanje, zatiranje, obezličavanje crnogorskog identiteta u cjelini i države Crne Gore", saopšteno je iz patriotsko komitskog saveza.

"Iako će njihovo „vlasništvo“ nad najvećom crnogorskom svetinjom trajati do dana njihovog pada i poraza na izborima, još jednom zapanjuje drskost i bezočnost kojom su tajno, kao svi otimači, oteli nešto što im ne pripada. U saopštenju njihovog vd šefa katastra još se kaže da će se i sve ostale „nepravilnosti“ koje postoje vezano za vjerske objekte, ispraviti u hodu, što znači da će oteti i onih oko 300 crkvi koje nijesu bile upisane u katastar na crkvu Srbije. Time će projekat otimanja crnogorskih svetinja, crkava i manastira, biti zaokružen”, navodi se u saopštenju.

PKS poručuje crnogorskoj opoziciji, građanima Cetinja i odbornicima cetinjskog parlamenta, da, kako ističu, dobro razmisle što nam je činiti i da li će se i ovo dozvoliti.

“Kako god odlučite, mi ćemo podržati. A ako bude trebalo i svojim životima braniti Cetinjski manastir pa neka pendrek opet organizuje snage bezbjednosti da izvedu „dobru akciju“ kao što su je izveli 5. septembra. No ovog puta ćemo biti spremni! Dok se čeka bijeli svijet da se okrene Crnoj Gori, dok se kalkuliše procentima i pametuje na sve strane, vlast nam ruši državu u komade. Okupimo se i dogovorimo poteze. Vakat je”, poručuju iz PKS.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.