Marković: Građani da vide zbog čega i pod kim Crna Gora tone i propada
Duško Marković

Marković: Građani da vide zbog čega i pod kim Crna Gora tone i propada

"Činjenice ćemo predočavati svakodnevno, da građani vide zbog čega i pod kim Crna Gora tone i propada", saopštio je bivši premijer i poslanik DPS-a Duško Marković.

Podsjećamo, iz kabineta premijera Zdravka Krivokapića, saopšteno je danas da je Vlada Duška Markovića u decembru prošle godine, ostavila praznu kasu i uništenu ekonomiju, uprkos tome što su državu za svog mandata, zadužila preko milijardu eura. Iz Vlade su kazali i da su Marković kao i lider DPS-a Milo Đukanović uveliko političko – juče ove, kako su istakli, predivne zemlje.

Marković je u komentaru na ovo saopštenje, kazao da čekaju neku drugu Vladu.

"Da postoje Krivokapićevi Vlada i Kabinet - možda bi imalo smisla polemisati. Ovako - da sačekamo neku drukčiju Vladu. A činjenice ćemo predočavati svakodnevno, da građani vide zbog čega i pod kim Crna Gora tone i propada", napisao je Marković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.