Krivokapić: Obaveza Vlade da premosti jaz između imućnih i onih koji to nisu

Svjetski dan borbe protiv siromaštva, prilika je da se svi sjetimo ponekog ko je socijalno ugrožen, te da nađemo načina da mu poklonimo pažnju, ali tako da ne povrijedimo njegovo ljudsko dostojanstvo, saopštio je premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić.

On je na Tviteru povodom Svjetskog dana borbe protiv siromaštva istakao da nema Vlade u svijetu koja može obećati da će izgraditi državu bogatih.

"Ali obaveza Vlade na čijem sam čelu, jeste da premosti jaz između imućnih i onih koji to nisu i da doživimo Crnu Goru zbrinutih, slobodnih i dostojanstvenih pojedinaca. I mi ćemo to učiniti. Programi koje smo već sproveli i koje ćemo sprovesti u djelo, učiniće Crnu Goru državom socijalne pravde, jednakosti i sigurnosti", poričio je Krivokapić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.