U pucnjavi u Hjustonu poginuo policajac, dvojica ranjena
Ilustracija

U pucnjavi u Hjustonu poginuo policajac, dvojica ranjena

Napad na trojicu policajca u baru u Hjustonu. jutros dok su odrađivali dodatnu smjenu u baru u Hjustonu. U pucnjavi je jedan policajac poginuo, a dvojica su ranjena, javlja AP, pozivajući se na lokalne vlasti.

Privedena je jedna osobu, a policija i dalje traga za muškarcem za kojeg se vjeruje da je pucao, rekao je novinarima izvršni pomoćnik šefa policije u Hjustonu Džejms Džons.

Policajci iz okruga Heris bili su u okviru zadatka baru Nord Laundž 45, a ispred bara su izašli oko 2:15 ujutro, rekao je Džons,a prenosi AP.

Dok su pokušavali da uhapse jednu osobu, druga osoba sa puškom je pucala na njih, kazao je Džons pozivajući se na preliminarne informacije sa lica mjesta.

Jedan policajac je pogođen u leđa, a drugi u nogu, rekao je Mark Herman, policajac okruga Heris 4 i dodao da je treći policajac proglašen mrtvim u bolnici.

Nije jasno da li su poslanici uzvratili vatru, rekao je Džons.

Policija u Hjustonu još vodi istragu o napadu, ali vlasti vjeruju da je u pitanju možda bila pljačka koju su policajci zaustavili.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.