Baković: Milošević - bivši delinkvent podmetanjem i neistinama pokušava da me dovede u vezu sa kriminalnim organizacijama
Baković

Baković: Milošević - bivši delinkvent podmetanjem i neistinama pokušava da me dovede u vezu sa kriminalnim organizacijama

Bivši pomoćnik direktora Uprave policije Enis Baković ocijenio je da državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Rade Milošević podmetanjem i neistinama pokušava da ga dovede u vezu sa kriminalnim organizacijama.

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Rade Milošević pozvao je bivšeg pomoćnika direktora Uprave policije, Enisa Bakovića, da odgovori po kom članu zakona ili pravnom propisu je naredio ukidanje zabrane ulaska Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću.

"Dok ste Vi rukovodili sektorom bezbjednosti, buktio je rat kriminalnih klanova, Belivuk i ekipa su sprovodili najbrutalnije likvidacije po Crnoj Gori, cvjetao je šverc narkotika i duvanskih proizvoda. Tužno je, ali i štetno za državu i njene građane, ko je ranije rukovodio sektorom bezbjednosti", naveo je Milošević u odgovoru na reakciju Bakovića.

Kazao je da je Baković svoju hrabrost pokazao kada je "kukavički ćutao" i dozvolio da se hapse službenici Uprave policije "koji nijesu imali mrlju u karijeri".

"Ako je i sam rekao da je bilo potrebno sat vremena da se otkrije nalogodavac, postavlja se logično pitanje zašto je ćutao i zašto se krio iza kolegijuma“, ističe Milošević.

Baković je u najnovijem reagovanju naveo da se nikad nije krio ni iza koga, pa ni sad.

"Bivši delinkvent se opet javio i sad dušebrižno žali za hapšenjem časnih policajaca, a u čijem hapšenju je, po svemu sudeći, lično učestvovao protivpravnim uticajem, sa visoke službene pozicije. Nikad se nisam iza nikog krio, pa ni sad, a to znaju upravo časni policajci moje kolege koje ste vi spektakularno hapsili bez ikakvog osnova. Podmećete mi i da se krijem iza kolega iz Srbije, a ja tražim da iznesete u javnost i da dostavite nadležnim organima gdje sam to rekao i tvrdio. Još jednom ponavljam da sam u vršenju funkcije zakonito postupao i da stojim na raspolaganju nadležnim institucijama da ispitaju sve u vezi toga. Sa Miloševićem - bivšim delinkventom, koji podmetanjem i neistinama pokušava da me dovede u vezu sa kriminalnim organizacijama, završavam polemiku na ovu temu", navodi se u reagovanju Bakovića dostavljenom Televiziji Vijesti.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.