Šehović: Eskobarova izjava ohrabrenje za progresivne, a upozorenje za retrogradne strukture
Šehović

Šehović: Eskobarova izjava ohrabrenje za progresivne, a upozorenje za retrogradne strukture

Izjava Gabrijela Eskobara je ohrabrenje za progresivne, a upozorenje za retrogradne strukture. Očigledno je da je priča o rekonstrukciji Vlade gubljenje vremena.

Našim ključnim međunarodnim partnerima je jasno da antievropske snage ne mogu sporovoditi evroatlantsku politiku!

Valjda je to konačno postalo jasno i pojedinim građanski orijentisanim konstituentima vlasti, koji imaju bukvano poslednju šansu da iskoče iz “pogrešnog antidržavnog i anticivilizacijskog voza”. A ako nije, vjerujem da će im postati jasno sljedeće nedjelje, tokom boravka u SAD-u - poručuje Šehović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.