Na Svjetskom prvenstvu u kik boksu Crna Gora sa dva predstavnika
Trener Lekić, Dacić i selektor Radonjić

Na Svjetskom prvenstvu u kik boksu Crna Gora sa dva predstavnika

Kik boks reprezentacija Crne Gore, od sjutra do 23. oktobra, učestvovaće na Svjetskom prvenstvu za seniore u italijanskom Lido di Jezolu, gdje će učestvovati 1.400 takmičara iz 70 država.

Crnu Goru predstavljaće Miroslav Vujović (K1, preko 91) i Remzija Dacić (lou kik, do 75 kilograma). U kategoriji u kojoj je Vujović, prijavljeno je 17 boraca, dok ih je kod Dacića 21.

Šampionat u Italiji, jedan od najkvalitetnijih posljednjih godina, biće ujedno i kvalifikacioni za Svjetske igre u Birmingemu naredne godine.

Nastup će izboriti po osam najboljih, samo u disciplini K1 i to u tri težinske kategorije - do 63,5, do 75 i preko 91 u kojoj je Miroslav Vujović.

- Radi se o dvojici iskusnih kik boksera, koji već imaju svjetske medalje. Pripremali su se cijelo ljeto za to takmičenje. Konkurencija je veoma jaka. Trebaće im tri pobjede do medalje, što nije nemoguće, s obzirom na to da se radi o dvojici prekaljenih boraca. Cilj je i da se Vujović plasira među osam najboljih kako bi izborio vizu za Svjetske igre - rekao je selektor Crne Gore Goran Radonjić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.