URA: Demokrate i Medojević rade sve da ne bude riješeno ubistvo Duška Jovanovića

URA: Demokrate i Medojević rade sve da ne bude riješeno ubistvo Duška Jovanovića

"U današnjoj zajedničkoj i koordinisanoj akciji Demokrata, Nebojše Medojevića i pojedinih medija bliskih kriminalnim strukturama otkriveni su oni kojima nije do rasvjetljavanja ubistva glavnog i odgovornog urednika lista "Dan" Duška Jovanovića", saopšteno je iz Građanskog pokreta URA.

Iz URE navode da Demokrate i Nebojša Medojevića treba da odgovore po čijem nalogu su danas koordinisano uradili sve da se upropasti i zataška dvadesetogodišnji neriješeni slučaj ubistva Duška Jovanovića.

"Koordinator službi bezbjednosti Dritan Abazović od početka mandata preduzima aktivnosti na konačnom rješavanju ubistva Jovanovića. O tim aktivnostima Abazović je prethodno obavijestio Tužilaštvo, Sud, Biro za operativnu koordinaciju službi bezbjednosti, Komisiju za praćenje istraga napada na novinare i imovinu medija i porodicu ubijenog. Neka javnost prosudi za čiji interes Bečićeve Demokrate i Nebojša Medojević žele da upropaste rješavanje ovog slučaja", zaključuju iz URE.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.