Uhapšen 34-godišnjak zbog proganjanja
Ilustracija

Podgorica

Uhapšen 34-godišnjak zbog proganjanja

Pripadnici policije su u Podgorici, postupajući po naredbi Osnovnog suda u Podgorici, izvršili pretres objekta stanovanja lica J.M. (34). Ovo lice je prethodno prijavljeno policiji od strane jedne građanke, zbog uznemiravanja.

"Pretresom je pronađen pištolj Crvena zastava M-57, kalibra 7.62 mm, kao i dva okvira i 11 komada municije. Takođe, pronađena je i oduzeta i određena količina pirotehničkih sredstava.

Nakon izvršenog pretresa i prikupljenih obavještenja od J.M. upoznat je državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici", saopšteno je iz policije.

Po njegovom nalogu J.M. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo proganjanje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.