Divanović: Evropa, malo sjutra
Nikola Divanović

Divanović: Evropa, malo sjutra

"Evropa ili Jevropa, pitanje je sad?Za razliku od većine kolega iz vlasti, ministar Mickey očigledno nema hamletovsku dilemu - Evropa sad, i odmah, veli on", navodi u saopštenju Nikola Divanović, član Izvršnog odbora DPS Crne Gore.

Divanović ističe da ne misli ministar finansija ozbiljno da se preko noći zarada u Crnoj Gori može povećati na "evropskih" 700 eura, pa sve i kad bi uspio da još jednim "obrtom" državnog novca na berzi "uštedi" novih 750 miliona.

"Sigurno je ovaj slogan smislio u nekom trenutku inspirisan menadžerskim ugovorom direktora kompanije Air Montenegro, koji su  donedavno skupa čuvali u strogoj tajnosti od građana, čak i od resornog ministra, a na kojem bi pozavidjeli i defanzivci Bajern Minhena.

A Evropa - stara dama, i sad i vazda jedva čeka ovakve udvarače da joj pomoću alhemije odagnaju sve dileme, naročito finansijske.

Naravno da ovaj slogan nema nikakve veze sa Evropom, a još manje sa evropskim kvalitetom života. Nakon što završi posao osnivanja Demohrišćanske stranke, njen budući lider Spajić, umjesto slogana "Evropa sad" ubrzo će pjevati - "putuj Evropo"", poručio je Divanović, član Izvršnog odbora DPS.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.