MK Group doniraće 50 hiljada eura Cetinjskom porodilištu
Foto: Ministarstvo zdravlja

MK Group doniraće 50 hiljada eura Cetinjskom porodilištu

Kompanija MK Group doniraće 50 hiljada eura Ginekološkom odjeljenju Opšte bolnice Danilo I na Cetinju, s ciljem unapređenja uslova za trudnice i porodilje.

Ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović zahvalila se zbog saradnje sa kompanijom MK Group.

“U ime Ministarstva zdravlja Crne Gore i u svoje lično ime, kao ljekar, zahvalila bih se MK Group, koja je u okviru politike društveno odgovornog ponašanja ove godina odlučila da donaciju od 50.000 eura usmjeri Opštoj bolnici Cetinje gdje će se zahvaljujući ovoj donaciji rekonstruisati porodilište“, kazala je Borovinić Bojović.

Prema njenim riječima, u okviru ove akcije, ne samo što se brinu o onima koji dolaze na svijet u ovom trenutku, već i o onima koji tek treba da stignu.

"Natalitet jeste najvažniji zadatak i cilj Ministarstva zdravlja", poručila je Borovinić Bojović.

Jovan Purar, direktor MK Group i član Odbora direktora HG Budvanska rivijera, istakao je da ga raduje saradnja sa Ministarstvom zdravlja na ovom projektu od interesa za građane Crne Gore.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.