Crna Gora i ove godine ima dobre kandidate u Zvezdama Granda (VIDEO)
Foto: Grand

Crna Gora i ove godine ima dobre kandidate u Zvezdama Granda (VIDEO)

Iz Podgorice direktno na Grandovu scenu stigla je Lana Vukčević,15-godišnja djevojčica koja je godinama unazad osvajala region nevjerovatnim talentom. Ipak, to nije bilo dovoljno da se probije u sam estradni vrh, pa se prijavila za "Zvezde Granda".

Pjesmama "Deo prošlosti" Marije Šerifović i "Rane" Anastasije Ražnatović predstavila se čuvenoj šestorki, ali samo 4 glasa stručnog i jedan od produkcijskog žirija dobila je ova sjajna djevojčica.

Kada se podigao zid Ceca je odmah prokomentarisala da je djevojčica preslatka, a Saša Popović je objasnio zašto je pustio da se takmiči, budući da ima samo 15 godina.

- Za ovu djevojčicu sam znao da ima 15 godina, ali kad se prijavila ja sam pogledao Jutjub i video da ima 110 miliona pregleda i zato sam je pustio u takmičenje - objasnio je Sale, na šta se nadovezala Viki i rekla da je gledala njene kavere. 

Đorđe David je odustao od svog glasa, poručio joj je da je anđeo i da je odlična. Ipak, u igri su i dalje bile Viki i Ceca koje su je željele u svom timu. 

- Meni se ovo nije dopalo, bilo mi je previše svega kao sataraš- rekla je Marija Šerifović i dodala da je odabir pjesama bio pogrešan. 

- To ne znači da ne znaš da pjevaš, ali to je samo razlog što nisam glasala - dodala je Mara, dok je Ceca Ražnatović sve prepisala tremi.

- Znam djevojčicu, pratim njen rad i želim je u svom timu - poručila je Ceca, dok je isto mislio i Mili: 

- Mislim da je Lana fantastična i upravo u njenim godinama kreće karijera. Volio bih da je u mom timu.

Ali završnu riječ imao je Popović koji je odlučio da Lana ide u Cecin tim, pa je pjevačica izašla na scenu da je zagrli.

 

ceca

 

- Koliko je slatka. Imaće prilike da upozna Anastasiju, čak i da radi sa njom - rekla je Ceca, pa je upitala takmičarku da li je srećna.

- Presrećna sam - odgovorila je.

- To je najbitnije- konstatovala je Ceca, a Popović dodao da se nada da će tokom takmičenja opravdati svoj uspjeh koji je stekla na Jutjubu, piše Grand Online.

Lana ima na jutjubu višemilionske kavere da dosta popularnih izvođača kao i sa Isakom Šabanovićem koji je prošle sezone na 'Zvezdama Granda' ostvario vrtoglavi uspjeh. 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.