Vajlderu zabrana ulaska u ring sledećih šest mjeseci
Deontej Vajlder, Foto: Reuters

Vajlderu zabrana ulaska u ring sledećih šest mjeseci

Posle poraza od Tajsona Fjurija, Deontej Vajlder neće moći u ring prije aprila sledeće godina. A i tada će prvo morati da dobije odobrenje ljekara.

Vajlder je sve vrijeme trpio teške udarce i na kraju se u 11. rundi našao u nokdaunu, prenosi Sport klub.

Tokom borbe je Vajlder tri puta bio oboren, a nakon poraza je odmah prevezen u bolnicu na preglede. Ispostavilo se da je tokom borbe slomio ruku zbog čega će sljedeće sedmice imati operaciju. Uz to ima i slomljen prst.

Zbog svih povreda koje ima, Sportska komisija Nevade zabranila mu je borbe u narednih šest mjeseci, najmanje do 8. aprila sledeće godine. Uz to mu je izrečena i suspenzija u trajanju od 45 dana.

A i tada će prvo morati da dobije dozvolu ljekara kako bi se vratio u ring.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.