Prijetio supruzi u više navrata da će ubiti nju i njenu porodicu
Ilustracija

Nasilje u porodici

Prijetio supruzi u više navrata da će ubiti nju i njenu porodicu

Vijeće Osnovnog suda u Podgorici, odredilo je pritvor C.E., zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici, jer je prijetio supruzi u više navrata da će ubiti nju i njenu porodicu.

"Zbog produženog krivičnog djela nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici određen je pritvor protiv okrivljenog C.E., nakon podnošenja optužnog prijedloga Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici ovom sudu, zbog opasnosti da će okrivljeni ponoviti krivično djelo. U činjeničnom opisu stoji da je upućivao ozbiljne prijetnje svom članu porodice - supruzi da će napasti na njen život i tijelo, prijeteći da će ubiti nju, njenog oca, brata od strica i strica", saopšteno je iz Osnovnog suda u Podgorici.

Kako se dodaje, C.E. je ranije osuđivan.

 Inače, radi se o licu koje je ranije oglašeno krivim zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u porodici, kada mu je izrečena uslovna osuda i zaštitna mjera zabrane približavanja supruzi - oštećenoj B.E.", navodi se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.