Foto: Uprava za sport i mlade

Begović ugostio Mrvaljevića

"Uspostavljanje odnosa povjerenja između Uprave i sportista predstavlja dobar početni korak ka inkluzivnom i održivom sistemu sporta u Crnoj Gore"

Vršilac dužnosti direktora Uprave za sport i mlade, Marko Begović, ugostio je danas u prostorijama Uprave našeg proslavljenog sportistu i bivšeg vicešampiona svijeta u džudou, Srđana Mrvaljevića.

"Od kada sam stupio na čelo Uprave za sport i mlade vodim se izuzetno jasnom politikom, a to je politika otvorenih vrata za sve naše sportiste, od onih koji su najveća imena na sportskom polju, poput Srđana, do onih koji su tek na početku karijere. Vjerujem da uspostavljanje odnosa povjerenja između Uprave i naših sportista predstavlja dobar početni korak ka jednom inkluzivnom i održivom  sistemu sporta u Crnoj Gori", kazao je Begović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.