Kako je pao serijski kradljivac iz Sarajeva: Provaljivao u vozila, odala ga ukradena jakna

AKCIJA SARAJEVSKE POLICIJE

Kako je pao serijski kradljivac iz Sarajeva: Provaljivao u vozila, odala ga ukradena jakna

On se sumnjiči da je 10. oktobra u ulici Džidžikovac u centru Sarajeva provalio u parkirani Ford

Kako je saopšteno iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, sinoć u 19:15 sati u ulici Hasana Kikića, opština Centar Sarajevo, uhapšen je S. S. (34) iz Sarajeva, zbog sumnje da je počinio krađu.

Kako saznaje portal „Avaza“, riječ je o Seadu Sultanoviću. On je iz vozila ukrao stvari čija se vrijednost procijenuje na više hiljada maraka. Među ukradenim predmetima bila je i jakna. Izvor blizak istrazi otkrio nam je da je kraljivac pao upravo zbog ukradene jakne, jer je nosio na sebi.

Isti izvor nam je rekao da se Sultanović sumnjiči da je u proteklom periodu u istoj ulici te u drugim na području sarajevske opštine Centar otuđio i druge vlasnike vozila. Policajcima je posao otežavala činjenica što nikada nije zatečen na djelu.

O slučaju je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Sarajevo, a osumnnjičeni je predat u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.