Predloge za dodjelu nagrade Miroslavljevo jevanđelje za 2021. slati do 10.novembra
Ilustracija

Predloge za dodjelu nagrade Miroslavljevo jevanđelje za 2021. slati do 10.novembra

Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta saopštilo je da se predlozi za dodjelu nagrade Miroslavljevo jevanđelje za 2021. godinu, mogu podnositi do 10. novembra 2021. godine.

Nagrada Miroslavljevo jevanđelje dodjeljuje se autoru iz Crne Gore za književno, istoriografsko, etnografsko ili publicističko djelo objavljeno u Crnoj Gori u prethodne tri godine (2019, 2020 i 2021.godina).

"Predlog za dodjelu nagrade Miroslavljevo jevanđelje može podnijeti svako (pojedinac, grupa lica, nevladina organizacija, privredno društvo, ustanova, državni organ, organ lokalne samouprave i drugi subjekti).

Predlog za dodjelu nagrade se podnosi u pisanoj formi i mora biti obrazložen. Uz predlog i obrazloženje, obavezno se dostavljaju i: šest primjeraka kandidovanog  djela, recenzije, stručne kritike i dr.", navodi se u saopštenju.

Kompletna dokumentacija se dostavlja Ministarstvu prosvjete, nauke, kulture i sporta na adresu: ul. Njegoševa, br. 83, 81250 Cetinje, sa naznakom: „za nagradu Miroslavljevo jevanđelje“.

Dodatne informacije mogu se dobiti u Ministarstvu prosvjete, nauke, kulture i sporta na telefon: 041 232 894 ili e-mail: [email protected]

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.