Tri osobe uhapšene za razbojništva u PG: Nožem prijetio radnici i uzeo 500 eura, od maloljetnice ukrao trotinet...
ilustracija

Tri osobe uhapšene za razbojništva u PG: Nožem prijetio radnici i uzeo 500 eura, od maloljetnice ukrao trotinet...

Službenici Uprave policije u Podgorici su, sprovodeći aktivnosti na rasvjetljavanju imovinskih delikata, uhapsili tri osobe zbog tri razbojništva.

Podgorička policija je lišila slobode N.B. (49), M.C. (25) i E.D. (16) zbog tri razbojništva koja su izvršena tokom oktobra.

"N.B. se tereti da je 8. oktobra izvršio krivično djelo razbojništvo na štetu jedne sportske kladionice. On je, kako se sumnja, uz prijetnju nožem od zaposlene otuđio novac u iznosu od 500 eura. Pripadnici policije su pretresom prostorija koji koristi osumnjičeni pronašli nož koji je kako se sumnja koristio prilikom vršenja ovog krivičnog djela", saopšteno je iz policije.

Zbog sumnje da je 1. oktobra izvršio krivično djelo razbojništvo uhapšen je M.C. "On je upotrebom fizičke sile od maloljetne osobe oduzeo električni trotinet", kazali su iz policije.

Maloljetna E.D. je lišena slobode zbog razbojništva koje je izvršila 4. oktobra na način što je prišla oštećenom maloljetniku i upotrebom fizičke sile mu oduzela mobilni telefon.

Osumnjičeni su uz krivične prijave privedeni nadležnom državnom tužilaštvu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.