Sin i majka automobilom sletjeli u kanjon Morače, spasilo ih rastinje: Staricu izvukli vatrogasci
Foto: Služba zaštite i spašavanja

Sin i majka automobilom sletjeli u kanjon Morače, spasilo ih rastinje: Staricu izvukli vatrogasci

Šest pripadnika Službe zaštite i spasavanja je nešto poslije 23 sata pronašlo i izvadilo staricu koja je bila u vozilu koje je oko 19 sati sletjelo u kanjon Morače,na magistralnom putu od Kolašina ka Podgorici.

Krivina Subadanj je još jednom bila kobna za vozače.Srećom automobil nije završio u dubini kanjona Morače a zadržalo ga je drveće.

U automobili su bili sin koji je upravljao vozilom i njegova majka stara 77 godina.

Vozač je brzo pronadjen i sa povredama prebačen u KC Podgorica.

Pošto se radilo o nepristupaćnom terenu, trebalo je vremena da se dodje do automobila,objasnio je Željko Darmanović, komandir Službe zaštite i spasavanja.

"Nepristupačan i klizav teren, noć, kiša koja je stalno padala.Sve je to otežalo akciju spasavanja.Takodje je trebalo staricu imobilisati i iznijeti je iz kanjona do magistrale.Poslije 23 sata i ona je prebače ka Klinićkom centru Podgorica", kazao je Darmanović.

Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.