Klikovac: Ministrovi dijagrami govore jedno, ekonomska stvarnost u Crnoj Gori drugo
Andrija Klikovac, Foto: DPS

Klikovac: Ministrovi dijagrami govore jedno, ekonomska stvarnost u Crnoj Gori drugo

Pod velom noći, kao i obično, Milatović na Twitter-u je pokazao crnogorskoj javnosti da je ekspert za manipulaciju, saopštio je Andrija Klikovac, član Glavnog odbora DPS-a i odbornik u Skupštini Glavnog grada.

Da ministrovi dijagrami nijesu u saglasnosti sa realnom ekonomskom slikom u Crnoj Gori, kako navodi govori i konstantni rast cijena životnih namirnica i goriva, kao i veća stopa nezaposlenosti na koju su se građani, s dolaskom eksperata na vlast, morali navići.

Samo u Podgorici je dodaje 14.478 manje zaposlenih za godinu dana.

"Sramotni su pokušaji ovog oksfordskog đaka da rezultate svog neumijeća i nerada pravda poređenjem ekonomske slike sa onom iz 2020. godine, koja je bila pogubna za cjelokupnu svjetsku ekonomiju. Da nije zlonamjerno i licemjerno, bilo bi tužno i porazno da se jedan ovakav znanstvenik i navodni "ekspert" koristi ovako jeftinim i perfidnim trikovima.

Ne postoji građanin kome danas nije jasno da se ministar Milatović nalazi u fazi pripreme za početak kampanje partije u osnivanju njegovog druga Milojka Spajića. Kako nam se izbori, očigledno, bliže, javnost će sve češće biti u prilici da svjedoči populističkim nastupima, a građani u kasnim večernjim satima dobijati slične pričice za laku noć", poručio je Klikovac.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.