Druga strana slave: Isaka napali na ulici

Druga strana slave: Isaka napali na ulici

Jedan od favorita prethodne sezone "Zvezda Granda", Isak Šabanović, za kratko vrijeme postao je miljenik publike.

I dok redovno puni lokale na svoj nastupima, za Grand News otkrio je i onu drugu stranu slave.

"Prekjuče pijem kafu i prilazi mi žena i kaže ko si ti, ti pjevač? Ti si nula i psovala je. Ja se zbunio, reko izvinite gospođo hvala",  sa osmjehom je ispričao pjevač.

Iako je svjestan da ne postoji osoba koju apsolutno svi vole, priznaje da mu nije bilo svejedno kada mu je pomenuta gospođa sasula svoje mišljenje u lice.

"Nije poenta da te svi vole, mora nešto i da ne vole. Ima ih dosta koji me ne vole, ali ovo je prvo u lice. To sam se prvo začudio, ali posle sam bio ok", iskren je bio Šabanović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.