Dajković najavio osnivanje nove političke partije
Vladislav Dajković

"Slobodna Crna Gora kreće"

Dajković najavio osnivanje nove političke partije

Vladislav Dajković saopštio je da je pokrenuo proceduru osnivanja nove političke partije u Crnoj Gori.

"Sa vama sam sve podijelio. Svaki trenutak sreće, tuge, radosti, pa i boli. Na mom licu ste mogli da vidite bijes i prkos kad smo zahtijevali slobodu na crnogorskim ulicama. Na mojim usnama ste mogli da pročitate molitvu kad smo po kiši, suncu i snijegu branili naše svetinje - od onih kojima ništa nije sveto", naveo je Dajković u izjavi za medije.

On ističe kako čvrsto vjeruje u ideju ljepše i slobodne Crne Gore.

"Ideje koja je bila i ostala moj vrhovni ideal i razlog zašto se borim, dišem, živim - odlučio sam da sa velikom grupom prijatelja i istomišljenika osnujem ozbiljnu i jaku političku organizaciju koja će biti čuvar crnogorske slobode", kazao je Dajković.

Ta organizacija će, kako ističe, biti novi talas na političkoj sceni.

"Talas koji će da poklopi i razbije sve mračne stijene prošlosti, podjela, korupcije, bratske mržnje, nezaposlenosti, falsifikovane istorije i drugih prepreka koje su opterećivale našu zemlju, ali i našu odlazeću mladost. Nakon odbrane naše Crkve, vrijeme je da odbranimo i naše živote. Ja krećem. Mi krećemo. Slobodna Crna Gora kreće. Ima nas mnogo", zaključio je Dajković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.