Super trik: Stavite vlažnu maramicu u mašinu za pranje veša i oduševićete se rezultatom!
ilustracija

Super trik: Stavite vlažnu maramicu u mašinu za pranje veša i oduševićete se rezultatom!

Pitate se zašto stavljati vlažnu maramicu u mašinu za pranje veša? Ne, ne radi se o čišćenju i ponovnoj upotrebi. Odgovor je mnogo jednostavniji, iako se mnogi mogu iznenaditi. Koliko god ideja zvučala čudno, zaista je vrijedno pokušati. Vlažna maramica dodata vešu može učiniti čuda.

Ovaj jednostavan trik će se posebno dopasti ljubiteljima tamne odjeće i vlasnicima kućnih ljubimaca. Jednostavna vlažna maramica može vam znatno olakšati život. Samo dodajte 1-3 maramice u veš i uživajte u izuzetno čistoj odjeći.

Zbog svoje strukture, vlažna maramica savršeno hvata sve vrste prljavštine. Posebno dobro sakuplja kosu. Vlasnici pasa i mačaka biće oduševljeni. Sigurno su se navikli na dlake na odeći i odustali od borbe sa vjetrenjačama. U međuvremenu, dovoljno je staviti vlažnu maramicu u mašinu za pranje veša da biste uklonili neželjene dlake.

Da biste iz mašine za pranje veša izvukli zaista čistu odjeću, zapamtite nekoliko pravila. Dobro je prethodno rasklopiti odjeću i istresti je. Ne ubacujemo je smotanu. Ovo je česta greška. Mnogi misle da će ovo uštedeti vrijeme, a mašina za pranje veša će to svejedno riješiti.

Najžena.rs 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.