Sud predložio da se odbace optužbe protiv Ronalda zbog silovanja
Foto: Agencije 2009

LV

Sud predložio da se odbace optužbe protiv Ronalda zbog silovanja

Ronaldo je još u januaru 2010. godine potpisao nagodbu, iako je i u tom trenutku tvrdio da nije kriv, pa je Mejorgi isplaćeno 325.000 eura

Sud u Las Vegasu predložio je da se slučaj u kojem je Kristijano Ronaldo osumnjičen za silovanje odbaci, piše Daily Mail.

Sud je odbacio je optužbe koje je iznijela Ketrin Mejorga. Ova Amerikanka je optužila jednog od najboljih fudbalera današnjice da je 2009. godine silovao u hotelu u Las Vegasu.

- Zadovoljni smo da je sud detaljno sagledao slučaj protiv gospodina Ronalda i držao se činjenica te preporučio da se on odbaci - kazao je advokat portugalskog fudbalera.

Ronaldo je još u januaru 2010. godine potpisao nagodbu, iako je i u tom trenutku tvrdio da nije kriv, te je Mejorgi isplaćeno 325.000 eura.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.