Osobe koje imaju ova 3 broja u datumu rođenja prati posebna sreća!
ilustracija

Osobe koje imaju ova 3 broja u datumu rođenja prati posebna sreća!

U numerologiji svaki broj ima posebno značenje, ali se posebno ističu glavni brojevi koji, prema tumačenju, nose najmoćniju energiju, intuitivnu snagu i simbol su dobre sudbine.

Riječ je o brojevima 11, 22 i 33!

Ukoliko neke od glavnih brojeva imate u svom datumu rođenja, odnosno ako se u vašem datumu rođenja pojavljujuju dvije jedinice, dvojke ili trojke, imate posebnu zaštitu od Univerzuma prema tumačenju numerologa. 

Osobe koje posjeduju broj 11

Imaju izraženu intuiciju i duhovnu svijest. Osjetljivi su, čula su im izoštrena i posjeduju razvijenu empatiju i prirodnu inteligenciju. Broj 11 je simbol velike moći - mentalne i fizičke. Nosioci ovog broja najčešće su stare duše koje se sa mudrošću bore sa izazovima. Njihove najveće vrline su poštovanje, empatija, razumijevanje problema i uspješno riješavanje, stabilnost, osjećaj za uspjeh i sposobnost kreiranja kvalitetnih odnosa.

Osobe koje posjeduju broj 22

Lako primjenjuju stečena znanja u praksi, pa su ovo uglavnom vrlo uspješne i cijenjene osobe. Imaju izrazito samopoštovanje, prirodnu inteligenciju i liderske sposobnosti. Veliki su vizionari i kreatori sjajnih ideja. U ljubavi se posvećuju potpuno - posvećeni su, iskreni i znaju kakod a riješe konflikte. 

Osobe koje posjeduju broj 33

Predstavlja broj savršene ravnoteže i imaju ga izuzetno hrabre i ambiciozne osobe. Za njih ne postoje nerješive prepreke, a svaki put je šansa za novi uspjeh. Ponekad mogu djelovati hladno, ali oni su zapravo izuzetno emotivne osobe koje će vam u život donijeti kreativnost, radost i entuzijazam. U ljubavi sa osobom sa brojem 33 uspostavlja se poštovanje i potpuna harmonija. 

Sensa

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.