Begović: Uvezanost crnogorskih opština sa Upravom za sport i mlade je nužno potrebna
Marko Begović i Marko Bato Carević, Foto: Uprava za sport i mlade

Begović: Uvezanost crnogorskih opština sa Upravom za sport i mlade je nužno potrebna

Vršilac dužnosti direktora Uprave za sport i mlade, Marko Begović, danas je ugostio predsjednike opština Nikšić i Budva - Marka Kovačevića i Marka Carevića. Gosti Begovića bili su i sekretar Sekretarijata za sport u Nikšiću, Dejan Ivanović i Kovačevićev šefa kabineta, Marko Perućica.

"Uvezanost Uprave za sport i mlade sa lokalnim samoupravama mora biti na visokom nivou ukoliko želimo da stvaramo brze, efikasne i konkretne promjene u korist sportista i omladine širom Crne Gore. Dakle, mora biti otvorenosti sa obije strane, te sam tim povodom i održao sastanak sa čelnim ljudima dvije crnogorske opštine i moram istaći da sam za sada zadovoljan tokom kojim idu sastanci. Da bi javnost bila upućena u to što podrazumijevam pod neophodnom uvezanošću institucije na čijem sam čelu i opština u Crnoj Gori, daću vam primjer koji je vrlo konkretan – projekti sportske infrastrukture i omladinskih servisa koji se realizuju širom naše države, uz pokroviteljstvo Uprave za sport i mlade, a koji predstavljaju ogromnu pomoć sportistima i omladini Crne Gore, ne mogu biti uspješno sprovedeni bez potpore lokalnih samouprava. Ovo je samo jedan od primjera, dakle želim da se konačno osvijestimo i krenemo da zajedno radimo na prosperitetu naše države, korak po korak ", poručuje Begović ovom prilikom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.