Milan Marić o snimanju intimnih scena sa Milenom Radulović
Foto: Facebook

Milan Marić o snimanju intimnih scena sa Milenom Radulović

Glumac Milan Marić ovih dana je u centru pažnje zbog uloge Tome Zdravkovića u filmu "Toma". Glumac je govorio o brojnim detaljima filma i načinima snimanja, a sada se osvrnuo i na intimne scene koje je snimao sa koleginicom Milenom Radulović.

Milena Radulović u filmu "Toma" igra ulogu Nade, treće supruge Tome Zdravkovića, koju je pjevač upoznao i oženio u Crnoj Gori.

Ona i Milan u filmu imaju nekoliko intimnih scena, a glumac je sada otkrio kako je proteklo snimanje ovih kadrova:

"Svi smo se vodili emocijom i intuicijom. Bjela (Dragan Bjelogrlić) nas je puštao, dozvoljavao nam je da nas u scenama vode emocije. Moja je dužnost bila da kao stariji kolega u intimnim scenama sa Milenom Radulović budem pažljiv i brižan", rekao je Milan Marić u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji "K1¨.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.