Policija kod pedofila našla zbirku nacističkih predmeta vrijednih do 3 miliona eura
Foto: AFP

Policija kod pedofila našla zbirku nacističkih predmeta vrijednih do 3 miliona eura

Policija u Rio Žaneiru pronašla je veliku zbirku nacističkih predmeta i oružja tokom pretresa kuće jednog osumnjičenog pedofila, saopštile su brazilske vlasti.

Ejlson Proenka Dojle Linjares (58) uhapšen je pošto ga je par koji živi nedaleko od njegove kuće u Riju optužio za zlostavljanje njihovog 12-godišnjeg sina.

Policija je pronašla u stanu značke, dokumenta, uniforme, zastave i člansku kartu nacističke partije sa slikom optuženog. Pronađene su i uramljene fotografije i biste Hitlera, kao i oružje.

Dojle Linjares je „optužen za ilegalno držanje oružja, za rasizam i pedofiliju“, rekli su policijski zvaničnici.

Optuženi tvrdi da je njegova kolekcija vrijedna između 2,5 i tri miliona eura.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.