Djevojčica koja je pala sa trećeg sprata otpuštena iz bolnice; Otac: Desilo se čudo
Budva, ilustracija

Djevojčica koja je pala sa trećeg sprata otpuštena iz bolnice; Otac: Desilo se čudo

"Tеodora je danas izašla iz bolnice, pustili su je na kućno liječenje, slava Bogu i Svetom Vasiliju", kazao je za RTV Budva Dragan Krstić, otac djevojčice koja je 15. septembra pala sa trećeg sprata u naselju Lazi.

Nakon izlaska iz bolnice porodica Krstić je sa kćerkom Teodorom pošla na poklonjenje moštima Svetog Vasilija u manastir Ostrog, jer je njihova molitva uslišena.

Naporima ljekara i silnim molitvama desilo se čudo, vjeruje otac Dragan.

Podsjećamo, dvogodišnja djevojčica 15. septembra pala sa trećeg sprata u naselju Lazi u Budvi, iznad marketa "Franca".

Bila je u veoma teškom stanju kada je hitno prevezena u Opštu bolnicu u Kotoru, da bi potom bila prebačena na liječenje u Podgorici.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.